WE TEASE YOU

Täna oli mul vaba päev ning otsustasime (mina ja minu õde) minna linna peale kondama. Sõime hommikust Sushi Cafe's ning siis suundusime ...

Täna oli mul vaba päev ning otsustasime (mina ja minu õde) minna linna peale kondama. Sõime hommikust Sushi Cafe's ning siis suundusime Viru keskusesse sünnipäevakinke ostma. Leidsime MITTE MIDAGI! Nii raske on teha kingitusi inimestele, kellest hoolid, kui sünnipäevani on nii vähe aega. Uskumatu! Mul oli ju terve aasta! Ja nüüd ainult mõned päevad... Ma olen kindel, et mul turgatab paar väga head ideed üsna varsti (hoiame pöialt).

Tegime õega ka linna peal mõned pildid... ok, palju pilte. Mul pole hetkel aega kõiki korraga läbi vaadata, seega näitan paar isutekitajat :) ..hoidke silma peal, neid tuleb veel! PS! Mu õde on kaunis, eks!? :)

So today I had a day off and we (me and my Sis) decided to go strolling round Tallinn and have a good time. We had breakfast at Sushi Cafe and then went for gift shopping to VIRU. We found NOTHING! It's so hard to make presents for people you love if you have so little time. It's crazy! I had a whole year, right! And now only days... But I'm sure I'm getting some great ideas soon (fingers crossed).
We also took some photos... ok, lot's of photos. I don't have time to go through them all, so I'll show you a teaser :) ..stay tuned!

PS! Isn't my sister gorgeous! :)

You Might Also Like

0 kommentaari

@sincerelybitter