I GOT SHOT

Reedel saatis R-Kiosk mulle väga vahva üllatuse, milleks oli 3 terviseshotti. Tahtsin neid Teile tutvustada, sest olen viimasel ajal mä...Reedel saatis R-Kiosk mulle väga vahva üllatuse, milleks oli 3 terviseshotti. Tahtsin neid Teile tutvustada, sest olen viimasel ajal märganud maailmas levivat terviseshottide trendi ja mul on lihtsalt nii hea meel, et Eestist ka nüüd selliseid asju osta saab. Terviseshotid sobisid hästi ka minu smuuti challenge'i menüüsse, sest sisaldavad vaid värskeid koostisaineid ja neis pole säilitusaineid ega suhkruid. Proovisin kõiki kolme ja hoiatan, need on üpriski kanged (ja on ilma alkoholita)! Neile, kes armastavad ingverit ja tšillit (nagu mina), kindlasti meeldib!

Minu smuuti väljakutsest saate lugeda üsna pea! ;)

//R-Kiosk sent me a nice gift on Friday. There was three healthy shots. I wanted to share them with you, because I've noticed a growing trend and I'm happy that Estonia isn't that far behind from the world. These healthy shots fitted also into my 3-Day Detox Challenge menu, because they're made only of raw healthy ingredients and don't contain preservatives, sugars etc. I tried them all and I must warn you, they're pretty spicy! Those who love ginger and chili, will love these!


You Might Also Like

0 kommentaari

@sincerelybitter