KAPITÜHJENDUS

Ma olen nii elevil ja tegelikult nii väikese asja pärast. Mul on lihtsalt hea meel, et üks suur kast, mis oli meie elutoa keskel mitu n...


Ma olen nii elevil ja tegelikult nii väikese asja pärast. Mul on lihtsalt hea meel, et üks suur kast, mis oli meie elutoa keskel mitu nädalat, on nüüd koha leidnud mujal. Eile viisin hunnik korralikke ja kasutatud naiste riideid Sarapuu Kirbukale müüki(Tallinn). Hinnad minu boksis (boks nr 259) algavad 1-5€, kuid müügis on ka mõningaid kallemaid esemeid. Suurused on 34, 36 ja 38 või XS, S ja M. Martin ütles, et peaksin panema boksile infoks juurde, et ZARA ja H&M tooted, aga tegelikult seal on teiste brändide asju ka! Sarapuu Kirbukas Tallinn jättis meile mõlemile väga meeldiva mulje - hubane second-hand butiik meeldivate klienditeenindajatega ja isegi tassikest kohvi saab, kui soovi on!

Kõik, mis kaasa võtsin, ei mahtunudki riiulitele ära, seega juba nädala pärast lähen vaatan, ehk saan asju juurde viia (annan sellest kindlasti oma Instagramis märku). Minu boks on püsti kuni 16. detsembrini. 

Sarapuu Kirbukas asub Juurdeveo 26, Tallinn. Minge kindlasti kaema!

Follow me on:

You Might Also Like

0 kommentaari