18-35mm SIGMA ART + NIKON 90D

Nagu te juba instagramis nägite, olen saanud kätte oma uue objektiivi. Ja ma olen ütlemata rahul! Poleks osanud arvata, et mu Nikon 90D nii...

Nagu te juba instagramis nägite, olen saanud kätte oma uue objektiivi. Ja ma olen ütlemata rahul! Poleks osanud arvata, et mu Nikon 90D nii paljuks võimeline on.. need värvid... Öeldakse, et oluline on objektiiv, mitte kaamera ja nüüd, vahetades oma Nikkori 50mm objektiivi täielikult Sigma Art objektiivi vastu, saan ma sellest aru. Lõpuks.

Pildid räägivad enda eest...

As you already have seen on Instagram, I´ve got my new lens and I just have no words! This is amazing! I would have never thought that my Nikon 90D is even capable of making such colourful pictures. They say, that matters the lens not the camera body and now I get it :D ...Finally, after switching from Nikkor 50mm lens to Sigma Art lens..

Pictures say more than I could ever...
Kose kirik ja uus kalapääs / Church at Kose (Estonia) and a new fish pass

Meie küla pood / Our home store


Kodutee / Going home..

Mina ilma meigita... ups! / Me without makeup... oops!


0 kommentaari