MOVE ON - ELUS EDASI

Ma olen ülimalt tänulik igale kogemusele ja inimesele, kes minu teele satub ja mind teatud mõttes õpetab. Eesmärgid ja saavutused tulevad ja...

Ma olen ülimalt tänulik igale kogemusele ja inimesele, kes minu teele satub ja mind teatud mõttes õpetab. Eesmärgid ja saavutused tulevad ja lähevad, aga mälestused inimestest, kes Sinu teele satuvad, jäävad. Seega.. hinnakem inimesi enda ümber ning püüdkem mõista, mille poolest nad Sulle kasulikud on. Vaimses mõttes. Viimastel nädalatel on toimunud üsna palju ja tulemas on veel rohkem. Udujutt missugune, aga minu elus lõppes üks paragrahv ja nüüd algab järgmine. Mul ei ole veel õrna aimugi, mis minust edasi saab. Nii palju on lahtisi ja lõpetamata otsi, millega tuleb tegeleda. Ka blogi seisukohalt olen pisut laisk olnud... (sorryyy)


PS! Mul on nüüd korraks veidi rohkem vaba aega kui tavaliselt ja tahaks kangesti midagi põnevat teha. Kui kellelgi on ideid või infot, võite kirjutada! :)

I am sincerely grateful for every experience and person on my way. I love to learn. Goals and achievements come and go, but memories of people on your way will last forever. So.. let us appreciate people around us and try to understand why they are here for us. In spiritual way.
My last weeks have been crazy and there is going to happen a lot in the near future. What a flam, but one chapter is over and the next will begin. I have no idea, what's going to happen now. So many loose ends. Also I haven't been so brisk and chatty here in my blog... (sorrryyy)PS! I have some free time now for a while and I would like to do something exciting with it. If any of you has ideas or good information, write to me! :)
Sorteerisin nüüd õhtul lilli, mille sain eile mehelt niisama ja täna veel lisa paragrahvi lõpetamise puhul (mul ei olnud veel sünnipäev.. see alles tuleb!) ja nüüd olen niii väsinud :)

I got these tulips for ending my chapter (no, I dind't have a birthday.. there's time!) and also from my man (without any reason). Two days.. and I'm drowning in tulips. Organized them and now I'm sooo tired :)

0 kommentaari