WHAT I DO / MILLEGA TEGELEN

Sorry.. mul on nii palju tööd, et ei ole siia viimasel ajal jõudnud. Olen juba mõnda aega bloginud, aga vähesed Teist teavad, millega ma pea...
Sorry.. mul on nii palju tööd, et ei ole siia viimasel ajal jõudnud. Olen juba mõnda aega bloginud, aga vähesed Teist teavad, millega ma peale blogimise tegelen. Üritan oma blogi ja eraelu lahus hoida, mistõttu minu murede ja rõõmude kohta siit lugeda ei saa. Ütlen kohe, ma ei ole seda tüüpi inimene, kes avalikult kõigiga oma elu üksikasju jagaks. Küll aga jagan hea meelega oma avastusi, unistusi, nippe jne, et inspireerida.

Olen lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia klaasikunsti eriala, kuid juba algusest peale oli minu soov tegeleda arvutigraafikaga.. Nüüd olen vabakutseline disainer ja illustraator, mõnikord ka pildistan. Kindlasti on soov veel edasi liikuda, aga sellest ma hetkel täpsemalt rääkima ei hakka. Ei taha ära sõnuda :) Armastan disaini (eriti Eesti disaini), arhitektuuri, nutikaid lahendusi ja fotograafiat. Muidugi naisena on mul ka suur huvi moe- ja iluvaldkondade vastu, mistõttu leiategi pigem selleteemalisi postitusi.

Tahaks väga teada, millega tegelevad ka minu blogi lugejad. Seega andke kindlasti kommentaariumis teada :)

PS! Ärge unustage piiluda ka minu FB ja Instagrami lehte, kus toimub asju siis, kui siin vaikus :)

Sorry, I've had so much work to do, so I haven't been able to blog. I've been blogging for some time now, but only few of you know, what I actually do besides blogging. I try to keep my blog and personal life separately, which is why you can't read about my emotional stuff. If I'm really honest with you, I'm not that type of a person, who would share her life details with everyone. However I'm really happy to share my discoveries, dreams, tricks etc to inspire you all.I finished Glass Art and Design in Estonian Academy of Arts, but from the beginning I wanted to do graphic design... Now I am a freelance designer, illustrator and from time to time I take photos as well. Defenitely will move on for something even more fulfilling, but don't want to jinx it, so I'll talk about it someday soon.
I love design (especially Estonian design), architecture, smart solutions and photography. Of course, as a woman I am interested in fashion and beauty, which is why you can find posts rather on this topic.

I would really like to know what my readers are doing in their life, so please let me know in the comments below :) What do you do?PS! Don't forget to check out my FB page and Instagram profile where all the magic is happening while it's quiet here :)0 kommentaari