12 PRETTY TATTOOS - NSFW

Tätoveeringud ei ole tänapäeval enam mingi uudis ja on üsna tavaline, et iga teine inimene omab vähemalt üht. Ütlen ausalt, mina ei ole e...

Tätoveeringud ei ole tänapäeval enam mingi uudis ja on üsna tavaline, et iga teine inimene omab vähemalt üht. Ütlen ausalt, mina ei ole endale veel ühtegi teinud. Osalt seetõttu, et ma lihtsalt kardan. Ei, mitte valu... ma kardan, et pärast tätoveeringu tegemist mõtlen, et oleks võinud teha hoopis teistsuguse. Ma ei suuda elada teadmisega, et mul on mingi muutumatu kujund (aksessuaar või sõnum) küljes igavesti. Muidugi saab ka eemaldada ja saab üle tätoveerida, aga see ei ole minu jaoks kogu seda vaeva väärt. Ma tunnen, et ma muutun koguaeg ja samal ajal muutuvad ka minu maitse-eelistused.
Küll aga meeldib mulle ilusaid tätoveeringuid vaadata ja ma imetlen inimesi, kes on nii julged ja selle sammu ette võtavad. Niisiis kummardus kõigile julgetele! :)
Hetkel meeldivad mulle väiksed-ilusad ja naiselikud tattood... kas siis sõnumiga või ilma.

Niisiis jagan mõningaid oma lemmikuid ka teiega...

Milline neist Sulle kõige enam meeldib? Kas Sul on juba tätoveering või kas tahaksid teha üht?
Anna kommentaarides kindlasti teada :)

// Tattoos aren't a big news for a long time now and it's pretty common, that every second person has one. If I'm honest, I don't have any. One of the reasons is because I'm afraid. No, not the pain... I'm afraid, that if I'll have a tattoo, then an hour later I would think that I should have opt for another design instead. I wouldn't know how to live with a knowledge that some shape or image is going to be on my skin forever. Ofcourse it is possible to remove it or make another over it, but it's not worth it for me. I have a feeling that I'm on a constant change and so are my preferences.
BUT I do like to watch pretty tattoos and I admire people who are brave enough to make that step. So, I adore you all! :)
At the moment I like small and beautiful feminine tattoos... whether with a message or without one.

So here are some photos..

Which one do you like best? Do you have a tattoo or would you want one? 


Follow me on:

8 kommentaari

 1. Mulle hullult meeldivad tätokad, millega edastatakse mingi sõnum. Mingisugune tekstilõik, sõna, pilt, mis kandja jaoks ka midagi tähendab. Samas mulle väga meeldivad ka sellised lihtsad ja ilusad, mis on lihtsalt ilu pärast (nt. pilt, kus on kõrva taha tätoveeritud sulg. Ma nii imetlen inimesi, kes on julgenud tätoveeringu lasta teha. Ise tahaksin ka endale väga väga sellist kaunistust :)

  http://lendas-lind.blogspot.com/

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma usun, et see sulg on ka mingi sõnumiga, mingi meeldetuletus iseendale või märks sellest, et olenemata oma tugevustest on igal ühel ka omad nõrkused vmt. :) Või kasvõi võib sulg sümboliseerida vabadust. Eks igaüks peab leidma endale selle oma sümboli ja oma mõtte. Ma ei olegi veel suutnud iseendas ehk selgusele jõuda ja sellepärast ei suudaks ka endale terveks eluks tätoveeringut teha :)

   Kustuta
 2. Hei!
  Mis programmiga need alumised pildid kokku lisatud on ?

  VastaKustuta
 3. Kas kusagilt tutoriali ka leiab? Pole photoshopiga just kõige parem sõber ;)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. https://www.youtube.com/watch?v=zuUdTWeY4vQ

   Ehk saad abi :)

   Kustuta
 4. I'm totally inlove with tattoos and people wit tattoos! Can't get enough! ;)
  Mulle meeldivad väga nii minimalistlikud (mille oled näideteks toonud), kui ka huge colorful ones!
  Mul endal on kaks tatoveeringut - üks minimalistlik kuklal ja neli tumepunast roosi käel (algab collarbonel ja lõppeb enne küünarnukki) - mõlemad on mu enda kujundatud ja väga olulise tähendusega mulle. :)
  Kas on endal ka plaanis siiski endale teha tätoveering?

  Lots of love,
  Cathreen Selgis

  VastaKustuta
  Vastused
  1. hehee... Ma veel hetkel vaatan ja imetlen teiste omi, aga veel nii julge ei ole, et endale julgeks teha. Muudan kiiresti meelt, üks päev meeldib üks, teine päev teine. Võin öelda, et hetkel plaani ei ole... aga kunagi ei tea, mis tulevik toob :)

   Kustuta