SUNDAY QUESTION: WHAT'S IN YOUR WISH LIST?

Minu puhul on täiesti tavaline, et ostan endale asju, mida ma otseselt ei VAJA, aga mis võiks olemas olla. Mu ostunimekiri on ilmselt lõputu...Minu puhul on täiesti tavaline, et ostan endale asju, mida ma otseselt ei VAJA, aga mis võiks olemas olla. Mu ostunimekiri on ilmselt lõputu. Ma olen ju naine! :) Ma tahaks väga näha naisterahvast, kellel on kapis piisavalt riideid!

Meil kõigil on eeldatavasti need nimekirjad... Niisiis, ootan kõiki jagama 3 asja oma ostunimekirjast! Olgu need siis väga vajalikud asjad või lihtsalt midagi, mida väga-väga tahaks saada (Vastuseid ootan muidugi kommentaaridesse)

Minu ostunimekirjas on...
Kõige vajalikumad asjad talveks - kindad. Soojad kindad!
Teine asi, mida kindlasti vaja, on mingi soe poncho või huvitavama lõikega pikem kampsun (ära jäävad kindlasti sellised, mis mantli sisse ära ei mahu... ehk siis nahkhiire tiibadega variandid).
Kolmandaks oleks vaja mütsi või muud peakatet talveks. Ma ei ole mütsi inimene ja mul ei ole isegi mütsi (ok, üks on... aga ma nimetan seda munapea mütsiks). Mõtlesin, et ehk see aasta leian ühe, mis mu peas ok välja näeb?

Kui postitus on edukas ja saan hulganisti vastuseid, teen sellest Pühapäeva Küsimuste seeria ;) Niiet kirjutage siis kommentaare!

//I've been seriously tempted on buying clothes I don’t need but what I'd like to have. My list is probably endless. I'm a woman! :) I'd like to see a girl, who has enough clothes in her closet!

Since we all have these wish lists.. please be kind and tell us what 3 items are on your wish list! May they be those that you really need or the ones you really-really want! (leave your answer in the comments below)

My wish list has...
Most needed things for winter - gloves. Warm gloves!
The scond thing, I defenitely need, is somekind of warm poncho or a jumper with an interesting cut (won't opt for ones that won't fit into my coat.. for example bat wing jumpers).
Third... I need a hat. I'm not a hat person, I don't own a hat (ok, I own one... I call it egghead hat). I thought that maybe this year I'll find one that looks OK on me?

When everything goes well, I'll turn this into Sunday Question series ;) So write your comments below!! :)

7 kommentaari

 1. Ma vajan endale uut ja sooja kašmiirkampsunit, villaseid sokke võiks olla mitu paari ja kindad on täpselt samuti teema.

  VastaKustuta
 2. Mul oleks hädasti vaja klassikalisemat mahukat musta käekotti. Otseselt muud vaja polekski, aga neid asju, mis võiks olla...neid on palju :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kas on ka mingi kindel käekott juba, mis on silma hakanud? Mul endal oleks ka vaja, aga võib-olla pigem midagi neutraalsemat. Beeži või pruuni.

   Kustuta
 3. amazing :D
  xo
  vale
  www.fashionneed09.com

  VastaKustuta
 4. Love the knit… The colour is perfection :)

  VastaKustuta