@ HOME WORKOUT

NEW WORKOUT CLOTHING (bra from Fashionablefit for NLY Sport (sold out), leggings from NLY Sport , top from Nike ) Jess, reede ongi lõpuks...


NEW WORKOUT CLOTHING
(bra from Fashionablefit for NLY Sport (sold out), leggings from NLY Sport, top from Nike)

Jess, reede ongi lõpuks käes! Täna esitasin endale väljakutse. Tegin midagi, mida olen tahtnud juba päris pikka aega teha, aga pole suutnud end käsile võtta (sest alati on 101 vabandust). Nüüd viimaks, kui lõpuks ära tegin, tunnen end suurepäraselt! Ostsin kangi endale aastaid tagasi, et saaksin kodus trenni teha (selle asemel, et linnas trennis käimisele raisata 3-4 tundi koos bussisõiduga). Kodus trenni tegemine õnnestus mul aga vaid lühikest aega, sest liitusin siiski Myfitnessi klubiga. Ups :)

//Friday is finally here! Today challenged myself and did something that I’ve been wanting to do for a long time but always found excuses not to. No after finally doing it, I feel great! I bought my weights years ago so that I could work out at home (instead of going to town and spend 3-4 hours total, because it's so far away), but I did that only a short period of time and ended up going to Les Mills workouts instead. Oops :)
Myfitnessis rühmatreeningutes käies olen õppinud õiget tehnikat harjutuste sooritamiseks, lisaks hingamist ja üleüldist kehahoiakut. Olen endale kirja pannud harjutuste seeria, mis minu peal töötab ja mida naudin ning täna oli siis see päev, kui enda koostatud kava järgi kodus trenni tegin. Tunne on hea! Proovin kava korrata 2 korda nädalas ja lisada sellele kiirkõnni- või jooksu päeva 3 korda nädalas. Nii on lihastreening ja kardio mõlemad minu kavas. Loodan, et see, et ma siin Teiega oma plaani jagan, annab mulle motivatsiooni jätkata ja ma ei anna nii kergelt alla :).

//So during going to group workouts at Myfitness clubs I've learned the techniques, keeping the right posture and the breathing. I've written down my own variation of excercises I like and that I've noticed work on me. Today was the day I tried my workout and I feel good! I’m gonna try to repeat my workout 2 times a week and go for a run (or a long powerwalk) 3 times a week. So the muscle workouts and cardio are both in my schedule. I hope that the fact that I've shared my plan with the whole world here in my blog keeps me motivated :).

4 kommentaari

 1. Trenn on ALATI hea mõte! (ainult, et aru saab sellest alles siis, kui trenn tehtud on:))
  Juba mõnda aega on mul Nelly shoppingcart-is samad püksid, aga pole otsustanud mis suurust tallied. Mõõtude järgi mis on seal SIZE GUIDE-is olen ma M (Olen selline veidi ''curvier on the bottom'' tüüpi - hips 98, waist 73, pikkus 156cm) Nike, Adidas, Röchnish alati S-suurus, või isegi XS. Küsimus siis, et kas jäävad liiga läbipaistvad, või on mõistlikum ikkagi Medium tellida, et kuskilt ei pigistaks:P Tänud ette ja jõudu trennis!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jah! See on nii tõsi! Trenni kasulikkusest saab aru pärast trenni :D

   Mina tellisin endale S-i. Mõõtude järgi ütlen, et see sobib Sulle ka hästi. Püksid on selles mõttes väga head (tuli mulle väga meeldiva üllatusena), et nendel on tagumikuga juba arvestatud (lõige ise on juba tehtud nii, et tagumikult on suurem).

   Kustuta
  2. Yaaay! Enam ei venita, teen tellimuse kohe ära:) Tänud veelkord!

   Kustuta
  3. Aga palun! :) Ära muidugi venita! Ma olen märganud, et head asjad kaovad Nelly lehelt kähku. Tegelikult tahtsin teisi pükse ja veel paar asja, aga selleks ajaks kui olin ostukorvi asju täis ladunud, oli 3 minu valitud asjast neil juba otsas.

   Kustuta