PERFECT BLOGGERS BAG

Eile oli mul kohtumine endiste ülikoolikaaslastega ja enne seda oli mul veits aega, mida surnuks lüüa. Otseloomulikult seadsin sammud ü...

Eile oli mul kohtumine endiste ülikoolikaaslastega ja enne seda oli mul veits aega, mida surnuks lüüa. Otseloomulikult seadsin sammud ühe mu lemmiku poe, Zara, poole. Noh, ütleme nii, et mul on väga hea meel, et ma seda tegin! Juba tükk aega olen unistanud käekotist, mis mahutaks nii rahakoti kui ka peegelkaamera, kuid mis oleks samas ka mõnusalt väike. Tavaliselt ma oma suurt fotokat välja minnes väga kaasa ei kipu võtma, sest suure kotiga seda tüütu tassida. Enam selle pärast ma pead vaevama ei pea!

See täisnahast kott on minu teistest käekottidest üsna erinev. Ideaalne blogija kott, kui nii võib öelda ;P! Ja parim osa selle juures? Sain selle allahindlusega (LINK)!

Yesterday I had a meeting with my former course mates, and before that I had some time to kill so I went to one of my favorite stores, Zara. Well, let’s say I’m very happy I did! For ages I’ve been dreaming of a bag that can fit both my purse and camera, but that would still be quite small at the same time. When I need to bring my camera, it is so exhausting to carry it with a huge bag. Now I don't have to worry about that anymore!

This leather bag is different from my other bags. I call it the perfect bloggers bag! And the best part? I got it on SALE (link here)!


4 kommentaari

 1. Oeh, I feel you! Mul ka pidevalt käekoti probleemid!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Just-just! Kui nüüd leiaks kevadeks midagi heledates toonides, oleksin õnnelik! :D

   Kustuta
 2. Oh wow very cute bag darling
  xx

  VastaKustuta