SOME NEW KIEHL'S PRODUCTS

P R O D U C T S KIEHL’S TURMERIC & CRANBERRY SEED ENERGIZING RADIANCE MASQUE KIEHL’S IRIS EXTRACT ACTIVATING ESSENCE TREATME...
Aprilli alguses sain Kiehl'silt mõned tooted, mida järgi katsetada ja kui ma nüüd päris aus olen, oli ajastus täpselt kümnesse! Viimase paari kuu pikad ja stressirohked päevad korterit ehitades ning halvasti toitudes on nahale mõjunud väga halvasti. Akne naases ja näen hetkel vaeva selle nimel, et naha endine olukord taastada. Lisaks, ma pole nii vana, aga vananemismärgid on hakanud ilmnema ja seda eriti siis, kui ma ei toida oma nahka korralikult.


Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask ergutas vere tsirkulatsiooni ja muutis minu hallika-kollaka naha värskeks ja säravaks. Lõhnas algul väga tugevalt (nagu puuviljamaitseline Mynthon) ja tekitas kerget pisaravoolu, aga mida rohkem ma maski kasutan ja mida enam selle tundega harjun, seda mahlasemaks ja ergutavamaks lõhn muutub. Lõhn on suur pluss!

Nahale kandes on tunda kerget kihelust. Mask on nahal korraga külm ja kuum, kuivades on nagu savimask ikka, aga ta ei kuivata. Pärast mahapesemist (mis on veidi aeganõudev, sest jõhvikaseemned kleepuvad naha külge) on nahk puhas, värske, sile ja tervisest pakatav. Ja mis kõige parem, nahk näeb järgmisel päeval palju parem välja!


Teine toode, mis ka väga meeldis, on Kiehl's Iris Extract Activating Essence Treatment. See on C-vitamiini losjoon (sisaldab ka hüaluroonhapet). On aidanud minu nahal aknearmidest kiiremini paraneda, niisutab tõhusalt ja ma arvan, et sellepärast see mulle nii väga meeldibki. Sellele võib vabalt peale kanda teisi tooteid - jumestuskreeme, päikesekaitsefaktorit jne ilma, et losjoon kuhjuks või põsel kokku rulluks. 

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate on midagi, mille suhtes olin algul veidi skeptiline. Ma ei ole nii vana ja arvasin, et ma ei näeks erilist erinevust seda toodet kasutades. Kuid pärast peaaegu kaht kuud ehitustolmus viibides on nahk muutunud problemaatiliseks. Kui nägin juba kortsukesi silmade ümber (ja vagu otsaees) ja tekstuuri nahal, ei olnud ma enam nii skeptiline. Mul oli vaja toodet, mis oleks tugevam kui minu tavapärane niisutav kreem ja mul ei jäänud muud üle, kui sirutada käsi kortusid siluva kreemi järele.

Nahale kandes (kandsin üle kogu näo) tundsin, kuidas nahk soojaks läks. Kreem on andnud nahale ohtralt sära, silunud seda ja põsed on muutunud rõõsaks. Kui tavaliselt on mu huuled kahvatud (naha tooni), siis pärast selle kontsentraadi kasutamist on huuled heleroosad. Kortsukesed on muutunud pea olematuks (või täiesti kadunud) ja toode ei ärrita minu tundlikku nahka. Minu hinne 10/10.Raske on välja tuua, mis enam meeldis, sest tegemist on väga erinevate toodetega. Jäin väga rahule kõigiga ja mu nahk ütleb aitäh! Mask kooris nahka hästi ja äratas naha taas ellu. Losjoon aitab nahka niisutada enne niisutava kreemi, jumestuskreemi vm pealekandmist ja valmistab naha ette, et järgnevad tooted paremini imenduks. Suvel, kui nahk tundubki palju paremas seisus kui muidu, ma enam hommikuti vb niisutavat kreemi ei kasutakski. Usun, et piisab losjoonist ja päikesekaitsefaktorist. Kortusid siluv kreem muutis näonaha puhanuks ja nooremaks ja noh.. selle vastu ei saa miski! ♥

Kas olete nendest toodetest ka ise midagi proovinud? Milliseid Kiehl's tooteid ise soovitaksite?

4 kommentaari

 1. Ülilahedad pildid oled valmis vorpinud!

  VastaKustuta
 2. Nõustun Sandraga! Ja lisaks sellele, et Kiehl'si tooted on kiiduväärt, on nad ka väga ilusad ja fotogeenilised! :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jaa! Kiehl'si toodete pudelid on ühed ilusamad minu nahahooldustoodete sahtlis 😊 ..ja mõnikord vanni serval.

   Kustuta