AMERICA

Kui viimasel ajal olen eelistanud pigem tagasihoidlikumat maniküüri musta, nahatooni või läbipaistva küünelakiga, siis nüüd tekkis soov...


Kui viimasel ajal olen eelistanud pigem tagasihoidlikumat maniküüri musta, nahatooni või läbipaistva küünelakiga, siis nüüd tekkis soov värvida küüned punaseks. See küünelakk on seisnud mul korvis üpris kaua, sest soovitud "jõulupunane" osutus liiga heledaks ja ei vastanud minu ootustele. Nüüd aga suvel, tundub toon just õige. America (ZP474) on tänasest minu lemmik suvine punane. Kui oled nagu mina ja ei armasta eriti ehteid kanda, annab värviline lakk lihtsale outfitile täpselt selle viimase lihvi.

// Although lately I've been prefering nude, black or unpolished nails, now I wanted to paint my nails red. This nail polish has been in a box for ages, because "xmas red" appeared to be too light for winter and didn't meet my expectations. Now, in the summer, it seems just perfect. America (ZP474) is now my favourite summer red. If you're like me and don’t use a lot of accessories to your outfits – this gives the perfect little touch to your outfit! 

0 kommentaari