BATS

Halloween on kohe-kohe ukse taga ja selle tähistamise või kodu kaunistamisega olen ilmselgelt veidi hilja peale jäänud, sest pole varunu...


Halloween on kohe-kohe ukse taga ja selle tähistamise või kodu kaunistamisega olen ilmselgelt veidi hilja peale jäänud, sest pole varunud koju ei kõrvitsat ega muid dekoratsiooni elemente. Ameerikast sisse imbuvat püha ei taha aga päris ignoreerida ja seepärast korjasin siis kapi põhjast tumehalli paberi, joonistasin musta markeriga kiirelt peale nahkhiired ja lõikasin välja. Väga lihtne ja kiire! Ma ei tea, mis M ütleb, kui koju jõudes avastab seinale kleebitud nahkhiiri, aga mulle tulemus meeldib!


Kas ja kuidas Teie Halloweeni tähistate?

2 kommentaari

  1. Niiiii armsad tegelased! Ma ei võtakski neid enam ära :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehe.. 😝 Tore, et meeldivad! Ma panin nad nii nõrga kleepsuga (et värvi mitte kahjustada), et nad kukuvad lõpuks ise vist maha. Jõuluajaks mõtlen midagi uut välja 🤗

      Kustuta