LEOPARD & VELVET

BEING A TREND JUNKIE Must, õrnroosa erinevad varjundid, leopardimuster, valge, õrnhall, nahatoonid jne on köitnud minu tähelepanu. Lis...


BEING A TREND JUNKIE

Must, õrnroosa erinevad varjundid, leopardimuster, valge, õrnhall, nahatoonid jne on köitnud minu tähelepanu. Lisaks muidugi ka juveelitoonid nagu smaragdroheline, rubiinpunane ja safiirsinine ning tähe ja kuu motiivid, suured palmikud, puhvis varrukad, kõrge pihaga püksid, suured pandlad jne. Kõik see meenutab mulle minu lapsepõlve (eriti leopardimuster, sest kandsin lapsena ema õmmeldud leopardimustrilist seeliku-vesti komplekti peaaegu iga päev). Praegune mood on parajalt nostalgiat tekitav, kuid samas moderne ning uue lähenemisega. Isegi värskeimad remixid on 90'ndate stiilis. See on minu meelest nii lahe! Millised mustrid, värvid ja tekstuurid sügistrendidest Teile hetkel meeldivad?

3 kommentaari