GIFT WRAPPING

Ja kingitused ongi pakitud! Kes veel kingituste ostmisega hädas, siis olen kokku kogunud erinevaid ideid. Üles leiab kõik  SIIT . Enda t...Ja kingitused ongi pakitud! Kes veel kingituste ostmisega hädas, siis olen kokku kogunud erinevaid ideid. Üles leiab kõik SIIT. Enda tehtud kingitusi ei saa kahjuks avalikustada, aga näitan Teile, kuidas pakkimine välja tuli. M alati naerab, sest ma naudin kingituste tegemise ja pakkimise protsessi nii väga ja olen täiesti omas mullis, kui see hetk käes.. AGA, pakkimine iseenesest tuleb tehniliselt temal paremini välja. Peaks järgmisel aastal tegema nii, et ma annan talle kingipaberid ja paelad õiged kätte ja tema pakib minu eest :D 


Materjalidest ka lähemalt.. must ja valge kingipaber on kohalikust Konsumist, jõulumustriline kingipaber on tellitud johnlewis.com lehelt. Seal on lihtsalt vastupandamatu valik! Kuldsed kolmnurgad tekitasin ühele kingitusele kuldse fooliumteibiga. Riidest kingipaelad ka JW lehelt tellitud ja tähekleepsud... need leidsin ma Solarise keskuse Tigerist! Olen nüüd hiljem ka piilunud ja näinud vaid numbrivariante, kuid usun, et kuskil raamatupoodides võib sääraseid veel olla.

Nüüd vaja veel ainult välja mõelda, mis jõululauale panna. Saime täna külmkapi kätte. Lõpuks ometi saame koju osta süüa!!!! Kes veel kursis ei ole, siis meil on külmkapp juba novembri keskpaigast saati katki (ei külmuta) ja oleme oodanud selle väljavahetamist. See oli alles kevadel ostetud. Whirlpooli remondimees käis vaatamas ja öeldi, et parandada pole võimalik, tuleb garantiikorras välja vahetada uue vastu. Nii pidimegi ootama lihtsalt, millal meile uus tuuakse. Kuu hiljem on ta siin! Võite vaid ette kujutada, kui õnnelik ma olen. 

0 kommentaari