NEW IN OFFICE - BEFORE/AFTER

Väike muudatus minu armsaks saanud kontorinurgas, kuid siiski väärib mainimist. Ma olen algusest peale säästnud kirjutuslauda kriimustus...


Väike muudatus minu armsaks saanud kontorinurgas, kuid siiski väärib mainimist. Ma olen algusest peale säästnud kirjutuslauda kriimustuste eest paberikleepsukestega. Ma ei raatsinud suvalist hiirematti osta, sest mul oli hinge pugenud üks kindel eksemplar, mida ma kuskilt ei leidnud. Või noh, leidsin, aga välismaa e-poodidest ja tarne oli tavaliselt 15-60€ kandis - üle mõistuse kallis. Nüüd lõpuks 
leidsin selle Intera sisustussalongist ja ma usun, et kindlasti oskate ka Teie mu rõõmu ette kujutada. 

Kuuldes brändi nime "vitra", liigub mõte esimesena segistitele, vannidele ja teistele sanitaarkaupadele. Tegelikult on "VitrA" ja "vitra." kaks eri brändi ja nad ei ole omavahel üldse seotud... kui välja arvata see, et neil on väga sarnane nimi, muidugi. "vitra." puhul on tegemist Šveitsi firmaga, mis toodab mööblit ja koduaksessuaare. Hollandi disaineri Hella Jongeriuse disainitud "vitra." hiirematt on ehtsast ja väga pehmest diivani nahast ja inspireeritud ikoonilisest Eames elevandist. Täpselt midagi minusugusele, kes hindab esteetikat, praktilisust ja disaini.


Before... WHEN YOU TRY TO BE CLEVER..., and after.

2 kommentaari

  1. Appi kui armas hiirematike! Annab kohe kontorinurgale nii palju juurde :)

    VastaKustuta
  2. Super cute! Mina kui tõsine Londiste fänn fell in love!

    VastaKustuta