DUOMO DI MILANO

wearing: Michael Kors bag // Nike Huarace sneakers // the rest is Zara (old) Heihei! Kuidas teil nädal möödunud on? Loodan, e...

wearing: Michael Kors bag // Nike Huarace sneakers // the rest is Zara (old)

Heihei! Kuidas teil nädal möödunud on? Loodan, et hästi! Minul peamiselt töiselt, lisaks kool ja õppimine.. olen saanud koolist mõned raputavad uudised.. aga ma ei hakka täpsemalt rääkima. Palju segadust. Veel, mul on homme sünnipäev. Ma ei ole nii kindel hetkel, kas saan korralikult tähistada, sest pikk päev ees. Reedel aga tähistan kindlasti koos perega! M tegi mulle varakult juba väga ägeda sünnipäevakingi. Ma olen veits nördinud, sest ilmataat ei mängi selle kingiga üldse kaasa... Kannatamatult ootan, millal ilmad soojemaks lähevad :D. Ma arvan, et see on vist esimene kord minu elu jooksul, kui aprilli lõpus on väljas vaid 5 kraadi sooja. Alati on olnud 10, mõnikord isegi 18 kraadi. Ei saa aru, mis toimub. 

Pildid on muide täpselt kuu aega tagasi Duomo di Milano juures tehtud. Mul on veel mõned, mis on jagamata, seega teen seda nüüd jooksvalt ;)

// Hey you, I hope your week is going great! My week has mostly consisted of work, school and studying. I've had some crazy news from university, not going to be specific about it. It's crazy! Another thing, it's my birthday. But since I have a long day ahead, I'm not sure yet, if I'm able to celebrate properly today. Definitely tomorrow though with the family. M made me a super nice birthday present, but I'm a bit sad that the weather is not on my side... Can´t wait when the weather gets better :D. I think it's the first time in my entire life when it's only 5 degrees outside. It has always been 10 degrees at least, sometimes even 18 degrees. I don't understand what is happening ;)

0 kommentaari