STAY ON THE EDGE

Tere jälle, üle pika aja! Otsustasime M-ga, et veedame nädala lõpu suvitades ja seepärast pidin vahepeal ekstra rohkem tööd tegema, et pa...Tere jälle, üle pika aja! Otsustasime M-ga, et veedame nädala lõpu suvitades ja seepärast pidin vahepeal ekstra rohkem tööd tegema, et paar päeva vabaks saada. Kes minu Instagramil silma peal hoiab, teab juba, kus käisime.

Minu elus on puhumas mõneti uued tuuled. Iga aasta alguses on mul mingi imelik soov hakata valmistuma kevadeks ja suveks, nagu oleks see ainus asi, mille nimel elan. Lähen mõnes mõttes isegi veidi hulluks ja soetan endale ujumisriideid, õlapaeltega toppe ja suviseid kleite rohkem kui vaja. Ja siis suve saabudes vaatan ikka riidekappi mõeldes, et mitte midagi pole selga panna! Ma arvan, et me kõik teeme seda mingil määral, kas me tunnistame seda endale või mitte. Unustame ennast täiesti suve-fantaasiasse endale teadvustamata, et tegelikult seda ilusat sooja suveilma jääb meil iga aastaga aina vähemaks ja kõiki kokku ostetud riideid ei jõua või saa ära kanda, sest ilmad on külmad. Ka see nädalavahetus oli üsna jahe (ja nii tuuline), mistõttu pikad varrukad olid lausa hädavajalikud...taaskord.

Niisiis tabas mind üks päev reaalsusetaju. Ma pole saanud paljusid kevadel soetatud suveriideid  veel kanda ja varsti on juba sügis!

Nüüd olen otsustanud, et muudan oma suhtumist. Edaspidi kavatsen väga hoolega valida, mida ja miks ma endale ostan. Selline kapselgarderoobi loomine on minu jaoks uus suund ja kui Teid huvitab, jagan edaspidi ka asjade kulgu siin blogis. Müün ka mõningaid asju maha, seega kel huvi soodsate second-hand riiete järele, minge piiluge SIIA.

Mõnusat laupäeva jätku! ;)

1 kommentaari

  1. Iga kord kui su pilte vaatan olen jälle veidi rohkem sõnatu, nii ilusad!

    VastaKustuta