SLOW SATURDAY

Oi, kuidas ma olen seda igatsenud! Eile vajusin varakult magama ja täna olen lõunani kodus olnud lihtsalt niisama. Pole eriti magada s...Oi, kuidas ma olen seda igatsenud! Eile vajusin varakult magama ja täna olen lõunani kodus olnud lihtsalt niisama. Pole eriti magada saanud ja üldse läheb viimasel ajal kõik allamäge. Ma tõesti loodan, et see periood saab ruttu läbi.. Sellepärast oli ka tänane aeglane laupäevahommik midagi, mida väga vajasin. Pole midagi paremat, kui istuda terve päev pidžaamas ja teha omi asju..

M on viimased kaks päeva, kui ma koolis olen olnud, pesu pestnud ja üleüldse on ta kodus väga aktiivne. Mul on nii hea meel, et ta mu kõrval on, sest vastasel juhul sureksin nälga mustades riietes :D. Aitäh, kallis! ♥

Loodan, et Teil kõigil läheb ikka elu ainult ülesmäge! :)


//Boy, I have missed it! Yesterday I fell asleep so early and today until noon I just hang around in the apartment, doing nothing. I haven't slept much and life has been just crazy lately. I just hope this phase is going to end soon.. I needed that slow Saturday morning badly.  There nothing better than sit all day in your pajamas and do your own things...

M has been doing laundry last two days while I've been at school and he has just been super active around the home. I am so glad he is here because otherwise, I would starve to death in dirty clothes :D. Thank you, hun! ♥

Hope all your lives are going uphill though! :)


Follow me on:

0 kommentaari