THIS ONE THING

Ma olen hoidnud seekord allahindlustest eemale ja käinud (enamjaolt edutult) otsimas vaid üksikuid kindlaid asju, mida mul vaja on (miks, ...

Ma olen hoidnud seekord allahindlustest eemale ja käinud (enamjaolt edutult) otsimas vaid üksikuid kindlaid asju, mida mul vaja on (miks, saate lähemalt lugeda SIIT). Pixi Glow tooniku ja Madara näoõli sain väga hea pakkumisega Kaubamajast ja olen selle üle äärmiselt õnnelik. Kuna aga minu soovide nimekiri on üsna lühike ja spetsiifiline, siis rohkem ma allahindlustelt ei leidnudki. 

Kui nüüd allahindlused kõrvale jätta, siis võtsin oma nimekirja tipust ühe asja, millest olen kaua unistanud ja tellisin ära. See villane ja soe kaaslane on asi, mida kannan aastas vähemalt 6 kuud iga päev. Värvivalik on Acne Studios sallidel väga lai, aga lihtne ja minimalistlik must on täpselt see õige, millest alustada!

//I've been staying away from sales and only visited the stores to look for specific items I need (why, you can read here). I got Pixi Glow tonic and Madara face oil with a very good price and I am happy about that. But since my wish list is quite short and specific, I didn't find anything else.

Now, when putting all those sales aside, I took one thing from the top of my shopping list that I have dreamed for a while now and ordered it. This warm wool scarf from Acne Studios is something I'll wear for the next six months. They have a wide selection of different colours available, but this classic minimal black is just perfect to start from!

♥ ♥ ♥


Follow me on:

0 kommentaari