QUICK HELLO / COFFEE BREAK

Heihei! Kiire kohvipaus. Kui ma ütlen inimestele, et mul on kiire ja aega pole, siis tavaliselt mind ei usuta. Ma näen lihtsalt nii rah...


Heihei! Kiire kohvipaus. Kui ma ütlen inimestele, et mul on kiire ja aega pole, siis tavaliselt mind ei usuta. Ma näen lihtsalt nii rahulik välja ja ei tõmble üldse. Ma olengi loomult rahulik ja isegi, kui väga hull periood on, siis välja ma seda väga ei näita (kui välja jätta see, et hakkan väsimusest imelikku juttu rääkima). Lisaks tekitan segadust ka sellega, et leian imelisel kombel aega tegeleda kõrvaliste asjadega nagu sotsiaalmeedias piltide postitamine, söögi tegemine, filmi vaatamine või blogipostituste kirjutamine =). Aga minu jaoks on see väga vajalik hetk, mil saan oma mõtted rahulikult töölt ja kohustustelt mujale ilma liigse stressita. Ja praegu tulin ka korraks puhkama ja tere ütlema.

Kuidas teil läheb?

0 kommentaari